Teknikk og industriell produksjon

_DSC9414.jpg

Liker du å mekke? Liker du å utforske maskiner og mekanisk utstyr? Liker du å være kreativ på tekniske løsninger? Svarer du ja på disse spørsmålene, da søker du deg til avdeling for teknikk og industriell produksjon.

På Aglo har vi et moderne verkstedbygg med spesialrom for mekking, for dreiing og fresing, for pneumatikk, hydraulikk og for elektro. Midt imellom har vi en stor og flott sveisehall med traverskran, cnc-styrt skjæremaskin og mange forskjellige maskiner for sveisearbeid og platearbeid.

Liker du i tillegg tanken på å få prøve bilcross? Da kan vi tilby deg å jobbe i vårt nye MC-verksted. Der har vi egen bilbukk for å jobbe med skolens tre crossbilder. På slutten av skoleåret bruker vi å dra til Lånkebanen for å teste oss selv og bilene.

Tar du den utfordringen?

Her er noen yrkesmuligheter du kan få etter en utdanning hos oss.

låsesmed bilmekaniker      industrimontør      sveiser       verktøymaker      matros
platearbeider     finmekaniker yrkessjåfør støper motormann billakkerer


I TIP-avdelingen på Aglo kan vi for tiden tilby deg følgende kurs:

Ved å klikke på denne lenken kan du finne flere muligheter. 

På vg1 Teknikk og industriell produksjon har de fleste elevene YFF(yrkesfaglig fordypning) på skolen en dag i uka. Der har du muligheten til å delta i en spennende ungdomsbedrift som tar på seg forskjellige oppdrag, som for eksempel å utvikle stålprodukter for salg til kunder.

På vg2 Produksjons- og industriteknikk har elevene YFF(yrkesfaglig fordypning) hvor de er utplassert i bedrift. To perioder på to uker, en på høsten og en på våren.

alt

Lagre

agloadresse_ny_970.JPG